Despre noi - Redport Capital

O companie puternică, cu o viziune sustenabilă

Specializați
în proiecte
"la cheie"

Serviciile profesionale pe care le derulăm sunt dezvoltate în 6 arii specifice, caracterizate de conceptul de proiecte „la cheie”.

Din cunoștințele, entuziasmul și experiența echipei noastre extraordinare împreună cu uniunea companiilor noastre din diferite domenii, a rezultat REDPORT Capital în anul 2016.

În prezent, Redport Capital este unul dintre cei mai dinamici jucători imobiliari de pe piața din România și ne angajăm să oferim excelență prin toate proiectele noastre rezidențiale.

Redport Capital

ORGANIZARE

Redport Properties se poziționează în piață ca un dezvoltator imobiliar de tip “all-round” analizând diverse oportunități imobiliare, nu doar pe segmentul rezidențial.
Redport Management este o companie privată ce deține un grup de companii cu activitate în management de proiecte imobiliare.
Redport Engineering este o companie dinamică, care oferă soluții complete pentru o gamă largă de activități în domeniul construcțiilor.

Misiune

Să fim un punct de referință, care să aducă valoare estetică, funcțională, socială și comercială în fiecare proiect de real estate pe care îl dezvoltăm.

Viziune

Să proiectăm și să construim un viitor îndrăzneț, cu realizări memorabile, prin inovație, dedicare și profesionalism.

Valori

Leadership – acționăm conform viziunii și  experienței oamenilor remarcabili care generează, prin puterea exemplului, cele mai eficiente soluții.

Inovație – suntem cu un pas înaintea tuturor și inovăm permanent pentru a dezvolta proiecte sustenabile și profitabile.

Curaj – lucrăm asumat pe fiecare  direcție de dezvoltare și facem toate eforturile necesare pentru a transforma cele mai îndrăznețe planuri în realitate.

Perfecțiune – vrem să fim cei mai buni, așa că ne concentrăm pe soluții și progresăm în fiecare zi prin know-how, pasiune și muncă susținută.

Domenii de expertiză:

divizii Rezidențial

REDPORT Capital este o companie privată care se ocupă de generarea de business și dezvoltarea de proiecte.

divizii Investiții

Obiectivul nostru principal este de a identifica investițiile potențiale, de a garanta achizițiile de contracte și de a oferi profituri ridicate pentru investitorii noștri.

divizii Analiză financiară

REDPORT Capital este o companie privată ce deține un grup de companii specializate în construcții, investiții, dezvoltare și management de proiecte imobiliare.

I don’t know what else to say, this is something that you haven’t seen before. Unique design, impressive, and outstanding support. RedPort Capital, always a pleasure to work!
Laura Lorewnce
Director at Cubic Hotel, RO