redport capital

Politica de confidențialitate

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate de către REDPORT MANAGEMENT S.R.L., J40/12526/2021, CUI RO4420250, cu sediul social in Bucuresti, sector 1, str. Anton Pavlov Cehov, nr. 2, parter, camera nr. 3, ap. 2, numita, in continuare, REDPORT Capital.

Vă informăm în cele ce urmează despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legatură cu produsele și serviciile oferite, inclusiv prin intermediul website-ului nostru.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic Politica de Confidențialitate, pentru a ne alinia oricăror modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website versiunea actualizată a Informării privind Politică de Confidențialitate, motiv pentru care vă rugăm să verificați periodic conținutul paginii GDPR prin accesarea link-ului de acces.

Această politică de confidențialitate se aplică și în cazul informațiior personale pe care le colectăm prin alte mijloace și pe care le adăugăm la informațiile personale colectate prin operarea și livrarea serviciilor și a produselor noastre.

Această politică de confidențialitate este încorporată și este supusă Termenilor și Condițiilor noastre de funcționare.

 1. Informațiile colectate

REDPORT Capital colectează următoarele tipuri de informaţii prin Site-ul www.redport.ro: Informaţii furnizate de dvs. Datele cu caracter personal pe care le furnizaţi atunci când vă înregistraţi pentru a primi produsele şi serviciile noastre, ca răspuns la chestionare sau sondaje sau atunci când contactaţi serviciul de relaţii cu clienţii al REDPORT Capital.

Informaţii colectate automat. Datele pe care le colectam sunt cele pe care alegeti sa ni le puneti la dispozitie.

Vizitarea site-ului implica colectarea automata a datelor cu privire la: adresa dumneavoastra de IP, sistemul de operare și tipul de browser, pentru administrarea sistemului și din motive de securitate și pentru a colecta informatii agregate. Acestea sunt date statistice despre actiunile și modelele de navigare ale utilizatorilor nostri.

Tipurile de informatii personale pe care le colectam și le procesam includ: informatiile pe care le furnizati prin completarea formularului de inscriere pe site-ul nostru. Aceasta pot include printre altele numele dumneavoastra, adresa de e-mail, numarul de telefon, corespondenta purtata cu dumneavoastra incluzand, dar fara a se limita la notificari, solicitari, intrebari etc. De asemenea, la momentul accesarii site-ului nostru colectam si stocam o serie de date cu caracter personal, transmise de catre browser-ul dumneavoastra in mod automat, cum ar fi:

 • Adrese IP (internet protocol)
 • Tipul browser-ului si versiunea sa
 • Tipul de aparat utilizat si sistemul de operare
 • Data si ora accesarii Site-ului
 • Locatia dumneavoastra.

Prin folosirea site-ului va exprimati consimtamantul pentru ca Datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie transferate in scopul stocarii catre server-ul administrat de furnizorul de servicii IT sau unul dintre afiliatii si/sau subcontractorii sai, masurile tehnice, organizationale si personale fiind mentinute la acelasi nivel.

 1. Utilizarea informațiilor colectate.

REDPORT Capital utilizează informaţiile pe care le colectăm în următoarele scopuri:

 • Pentru a vă oferi produsele şi serviciile pe care le-aţi solicitat.
 • Pentru a oferi şi furniza informaţii despre produse şi servicii similare şi/sau conexe.
 • Pentru a personaliza şi îmbunătăţi experienţa dvs. pe Site-ul redport.ro
 • Pentru a îmbunătăţi la modul general produsele noastre şi Site-ul redport.ro şi în alte scopuri comerciale interne.

Obligaţii legale de notificare şi raportare în faţa autorităţilor.

Conform legilor europene de protecţie a datelor, REDPORT Capital trebuie să aibă o bază legală pentru a prelucra Datele dvs. cu caracter personal. Baza legală care se aplică într-un anumit caz va depinde de scopul prelucrării Datelor dvs. cu caracter personal de către REDPORT Capital, dintre scopurile specifice sus-menţionate:

În anumite cazuri, REDPORT Capital vă poate solicita acordul pentru colectarea şi prelucrarea Datelor dvs. cu caracter personal. În cazul în care alegeţi să vă oferiţi acordul, puteţi să îl retrageţi ulterior contactându-ne.

 1. Temeiurile legale pe baza cărora prelucrăm datele dumneavoastră

Temeiurile legale pentru care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal (altele decât datele sensibile).

Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal, altele decât datele sensibile, pentru a putea încheia un contract cu dumneavoastră, la cererea dumneavoastră, sau pentru a executa un contract încheiat cu dumneavoastră (prin care ne obligăm să vă prestăm serviciile noastre).

În ceea ce privește comunicările noastre de marketing, prelucrăm datele dumneavoastră pe baza consimțământului obținut înainte de prelucrare pentru acest scop specific.

Putem prelucra datele dumneavoastră pentru îndeplinirea obligațiilor noastre de arhivare, a obligațiilor de a comunica unor autorități publice, la cerere, anumite informații sau a altor obligații legale.

3.1. Temeiurile pentru care prelucrăm datele dumneavoastră sensibile cu caracter personal.

Având în vedere specificul activității noastre este normal să colectăm si să prelucrăm si datele dumneavoastră sensibile cu caracter personal. Vom realiza aceste prelucrări pe baza următoarelor temeiuri juridice:

Putem prelucra datele dumneavoastră și în situații în care vă aflați în incapacitate (fizică sau juridică) de a consimți la prelucrare, în scopul protejării intereselor vitale ale dumneavoastră (sau ale unei alte persoane fizice).

În situația în care apar litigii pe care nu le putem soluționa împreună pe cale amiabilă, este posibil să prelucrăm datele dumneavoastră sensibile pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept al nostru în instanță.

 1. Dezvaluirea informatiilor colectate

Nu vindem sau inchiriem adrese de e-mail si alte informatii personale pe care le colectam direct prin intermediul site-ului www.redport.ro. Retineti, totusi, ca orice informatie pe care ati ales sa o furnizati in mod voluntar pe orice portiune disponibila publicului de pe site-ul www.redport.ro, va fi disponibila publicului si poate fi colectata si utilizata de noi sau de altii, fara restrictii. Impartasim informatiile dvs., inclusiv informatiile personale, dupa cum urmeaza:

Furnizorii de servicii

Putem furniza informatii personale unor terte parti, cu scopul de a fi folosite in indeplinirea functiilor interne de afaceri (de exemplu, intretinerea, securizarea, analizarea datelor, transmiterea prin e-mail, sondaje sau gazduirea datelor). Solicitam acestor terte parti sa accepte sa utilizeze informatiile dvs. personale, numai in conformitate cu aceasta Politica de confidentialitate si pentru niciun alt scop decat sa ne furnizeze serviciile necesare.

Cerinte legale

Putem divulga informatii personale daca avem convingerea de buna credinta ca acest lucru este necesar, printr-o citatie sau alta ordonanta judiciara sau administrativa sau, altfel, cerut de lege. In plus, putem divulga informatii personale in care, cu buna-credinta, consideram ca este adecvat sau necesar sa prevenim incalcarea Termenilor si Conditiilor sau a celorlalte acorduri; pentru a lua masuri de precautie impotriva raspunderii; pentru protejarea drepturilor, a proprietatii sau a sigurantei informatiilor, a oricarei persoane sau a publicului larg; pentru a mentine si proteja securitatea si integritatea serviciilor sau infrastructurii noastre; pentru a ne protejam pe noi si Serviciile noastre de utilizari frauduloase, abuzive sau ilegale; pentru a ne investiga si sa apara impotriva cererilor sau a afirmatiilor tertilor; pentru asistareaa agentiilor guvernamentale de aplicare.

Informatii agregate si informatii neindentificat

Este posibil sa impartasim informatii agregate cu clientii, clientii potentiali, partenerii sau presa, pentru a demonstra utilizarea Serviciului, pentru a indentifica tendintele industriei si a publicitatii si pentru a genera publicitate pentru serviciile noastre.

Opțiunile tale

In calitate de vizitator al site-ului nostru, puteti alege sa nu ne furnizati informatiile personale. Puteti, de asemenea, accesa in orice moment informatiile dvs. personale pentru a le actualiza, accesa in orice moment, corecta sau sterge anumite informatii despre dumneavoastra, contactandu-ne la www.redport.ro si office@redportcapital.ro. De asemenea, aveti dreptul de a solicita stergerea datelor dumneavoastra personale in conformitate cu legile aplicabile privind confidentialitatea datelor.  

Retineti ca, chiar daca actualizati sau eliminati informatiile personale pe care ni le-ati furnizat, informatiile dvs. personale pot fi pastrate in fisierele si arhivele noastre de rezerva pentru o perioada rezonabila de timp, in scopuri legale.

Drepturile Persoanei Vizate

 • dreptul la informare – dreptul de a primi un conținut minim de informații cu privire la activitățile de prelucrare efectuate de către REDPORT Capital, în conformitate cu cerințele legale;
 • dreptul de acces la date – dreptul de a obține de la operatorul de date cu caracter personal, la cerere și în condițiile stabilite de legislație, confirmarea faptului că datele care o privesc sunt sau nu prelucrate de către operatorul de date cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare;
 • dreptul la rectificare – dreptul de a obține de la operator rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care o privesc, respectiv de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusive prin furnizarea unei declarații suplimentare;
 • dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – dreptul de a obține din partea operatorului ștergerea datelor cu caracter personal care o privesc, fără întârzieri nejustificate, în cazurile prevăzute de lege;
 • dreptul la restricționarea prelucrării – dreptul de a obține din partea operatorului restricționarea prelucrării, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
 • dreptul de opoziție – dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime legate de situația să particulară, ca date care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepția cazurilor în care există dispoziții legale contrare;
 1. Securitatea datelor dumneavoastră

Pentru a ne proteja clienții, alte persoane ale căror date le prelucrăm şi pe noi înşine de accesul neautorizat şi de modificarea, divulgarea sau distrugerea neautorizata ale datelor pe care le prelucrăm am implementat următoarele măsuri tehnice și organizatorice de asigurare a securității datelor cu caracter personal:

Politici dedicate. Adoptăm și ne revizuim practicile și politicile de prelucrare a datelor clienților noștri și ale altor persoane, inclusiv măsurile fizice și electronice de securitate, pentru a ne proteja sistemele de acces neautorizat precum și de alte posibile amenințări la securitatea acestora.

Verificăm constant modul în care aplicăm propriile politici de protecției a datelor cu caracter personal şi în care respectăm legislația protecției datelor.

Minimizarea datelor. Ne-am asigurat că datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le prelucrăm sunt limitate la cele care sunt necesare, adecvate și relevante pentru scopurile declarate în această notă.

Restrângerea accesului la date. Restrângem cu strictețe accesul la datele cu caracter personal pe care le prelucrăm la angajații, colaboratorii și alte persoane care nevoie să le acceseze pentru a le putea prelucra pentru noi. Toate aceste companii și persoane fizice sunt supuse unor obligații stricte de confidențialitate și nu vom ezita să îi tragem la răspundere și să încetăm colaborarea cu ei în cazul în care nu tratează protecția datelor dumneavoastră și ale altor persoane cu maximă seriozitate.

Măsuri tehnice specifice. Am achiziționat și utilizăm tehnologii care să asigure criptarea datelor personale ale clienților noștri si ne asiguram că securitatea datelor lor este protejată. De exemplu, atunci când accesați rezultatele analizelor dumneavoastră online, prin modulul de vizualizare al rezultatelor analizelor, va trebui să vă autentificați folosind codul web și codul de probă.

 1. Google Analytics

In plus, folosim Google Analytics pentru a analiza utilizarea site-ului nostru. Google Analytics ne furnizeaza date agregate pentru a ne ajuta sa luam decizii de afacere, in cunostinta de cauza. In cele din urma, Google, in calitate de terta parte, controleaza informatiile colectate prin Google Analytics si ar trebui sa verificati practicile sale de confidentialitate inainte de a utiliza site-ul nostru. Puteti revizui informatii despre practicile Google privind confidentialitatea in ceea ce priveste Google Analytics la http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

 1. Actualizarea Politicii de confidențialitate

Putem actualiza ocazional aceasta Politica de Confidentialitate. Daca o facem, vom schimba “data efectiva” in partea de sus a politicii de confidentialitate. Inainte de a face orice actualizare care ar face ca aceasta politica de confidentialitate sa fie mai putin restrictiva in ceea ce priveste utilizarea sau dezvaluirea datelor personale colectate inaintea actualizarii, vom notifica in prealabil actualizarea prin publicarea unei notificari pe site-ul nostru web, in partea superioara sau inferioara a politicii actuale de confidentialitate. Va incurajam sa revizuiti periodic aceasta politica de confidentialitate, pentru a va informa in legatura cu colectarea, utilizarea si dezvaluirea informatiilor personale. Utilizarea continua a site-ului nostru reprezinta acordul dvs. cu politica de confidentialitate actuala.

8. Contact

Pentru intrebari, reclamatii si informatii suplimentare, ne puteti contacta la office@redportcapital.ro

 1. Politica Cookie

Precum majoritatea serviciilor web, site-ul nostru poate primi automat si inregistra informatii in mod automat atunci cand utilizati site-ul si serviciile noastre. Putem folosi o varietate de metode, inclusiv GIF-uri clare (cunoscute si sub numele de “beacon-uri web”) si “cookie-uri”, pentru a colecta aceste informatii.

Aceasta Politica Cookie are scopul de a va informa despre utilizarea acestora, dar nu guverneaza utilizarea site-ului nostru si nici prelucrarea informatiilor personale. Politica Cookie trebuie, prin urmare, citita in stransa legatura cu Politica noastra de Confidentialitate si cu Termenii si Conditiile noastre.

1. Cookies și alte mijloace automate de colectare a datelor passive

In aceasta Politica Cookie, cookie-urile si alte mijloace automate (de exemplu, beacon-uri web) vor fi denumite impreuna ca „module cookie” in cadrul acestei politici, cu exceptia celor enuntate in aceasta sectiune.

Aceasta sectiune ofera mai multe informatii despre unele dintre aceste tehnologii si despre modul in care acestea functioneaza.

Cookies
Un cookie este un sir de informatii pe care un site web le stocheaza pe device-ul unui vizitator si pe care browser-ul vizitatorului le ofera site-ului de fiecare data cand vizitatorul se intoarce. Majoritatea site-urilor importante folosesc cookie-uri. Deoarece browser-ul ofera aceste informatii cookie site-ului la fiecare vizita, cookie-urile servesc ca un fel de eticheta care permite unui site sa „recunoasca” un browser atunci cand revine pe site.

Cookie-urile stocheaza informatii despre activitatile dvs. pe un site Web sau pe o alta platforma. De exemplu, modulele cookie pot stoca informatiile despre sesiune pentru a va conecta usor la un site web sau la alta platforma pe care ati vizitat-o anterior.

Beacon-uri Web
GIF-urile clare (cunoscute si sub denumirea de „beacon-uri web”) sunt utilizate in combinatie cu cookie-urile pentru a ajuta operatorii site-ului sa inteleaga modul in care vizitatorii interactioneaza cu site-urile lor web. Un GIF clar este de obicei o imagine grafica transparenta (de obicei 1 pixel x 1 pixel) plasata pe un site web. Utilizarea unui GIF clar permite site-ului sa masoare actiunile vizitatorului deschizand pagina care contine GIF-ul clar. Acesta faciliteaza urmarirea si inregistrarea activitatilor unui browser recunoscut, cum ar fi calea paginilor accesate pe un site web.

GIF-urile clare, care pot fi incorporate in pagini web, videoclipuri sau e-mailuri, pot permite unui server web sa citeasca anumite tipuri de informatii din browserul dvs., sa verifice daca ati vizionat o anumita pagina web sau un mesaj de e-mail si sa determine, printre altele , ora si data la care ati vazut acel GIF Clar, adresa IP a computerului si adresa URL a paginii web din care a fost vizualizat.

 1. Ce informatii colectam in mod pasiv?

Informatiile pe care le putem colecta cu aceste metode automate pot include, de exemplu, adresa IP, informatiile dvs. cookie, un dispozitiv unic sau codul de utilizator, tipul de browser, tipul de sistem, continutul si paginile pe care le accesati pe site-urile sau serviciile noastre, frecventa si durata vizitelor dvs. pe site. De asemenea, este posibil sa folosim cookie-uri pe site-ul web pentru a stoca validatorii de sesiune pe hard disk.

Daca combinam direct orice informatii culese prin mijloace pasive cu informatiile personale, tratam informatiile combinate ca informatii personale conform Politicii noastre de Confidentialitate. In caz contrar, folosim informatiile colectate prin mijloace pasive, in forme agregate.

 1. Cum prelucram datele colectate pasiv?

Pe site-ul www.redport.ro, este posibil sa folosim date colectate pasiv pentru: (a) a ne aminti informatiile dvs., astfel incat sa nu fie nevoie sa le reintroduceti in timpul vizitei sau la urmatoarea data cand vizitati site-ul; (b) a monitoriza participarea la diferite sectiuni ale site-ului; (c) a personaliza serviciul nostru pentru dvs., inclusiv prin oferirea de recomandari; (c) a monitoriza valorile agregate ale utilizarii site-urilor, cum ar fi numarul total de vizitatori si paginile vizualizate; si (d) a administra, utiliza si imbunatati site-ul www.clinicaeminescu100.ro si celelalte servicii si sisteme ale noastre si pentru a furniza servicii si continut care va sunt adaptate.

 1. Ce cookie-uri folosim și de ce?

Cookie-uri strict necesare

Aceste cookie-uri sunt utilizate numai in scopul: (i) efectuarii unei transmiteri a unei comunicatii prin intermediul unei retele de comunicatii electronice sau (ii) pentru a permite furnizorului unui serviciu al societatii informationale sa furnizeze un astfel de serviciu ca fiind solicitat in mod explicit de dumneavoastra.

Module cookie de performanta

Aceste cookie-uri colecteaza informatii despre modul in care vizitatorii utilizeaza un site Web, de exemplu, ce pagini viziteaza utilizatorii cel mai des si daca primesc mesaje de eroare de la pagini web. Aceste cookie-uri nu colecteaza informatii care identifica un vizitator. Toate informatiile pe care le colecteaza aceste cookie-uri sunt agregate si, prin urmare, anonime. este folosit numai pentru a imbunatati modul in care functioneaza un site Web.

Cookie-uri de functionalitate

Aceste cookie-uri permit site-ului sa-si aminteasca alegerile pe care le faceti (cum ar fi numele de utilizator, limba sau regiunea in care va aflati) si sa ofere functii personalizate si imbunatatite.

Cookie-uri Social Media

Aceste cookie-uri sunt utilizate pe baza functionalitatilor de conectare sociala sau atunci cand utilizati un buton de adaugare a unui canal Social Media (de exemplu, faceti click pe pictograma „Cauta” dintr-o pagina web)

Cookie-uri de publicitate

Aceste cookie-uri colecteaza informatii despre activitatea de navigare pe Internet pentru a informa retelele de publicitate cu privire la traficul de pe site, pentru a oferi publicitate vizata, bazata pe activitatea de navigare anterioara.

Indiferent daca un modul cookie este considerat un cookie „prim” sau „terta parte”, se refera la domeniul care introduce cookie-ul. „Cookie-urile primare” sunt cookie-urile setate de un site care este vizitat de utilizator in acel moment (de ex., Cookie-urile introduse de catre www.redport.ro). Daca un utilizator viziteaza un site Web si o alta entitate stabileste un modul cookie prin acel site, acesta ar fi un modul cookie terta parte.

Cookie-urile pentru sesiuni permit operatorilor de site-uri web sa va conecteze actiunile in timpul unei sesiuni de browser. O sesiune de browser porneste cand deschideti fereastra browser-ului si se termina cand inchideti fereastra browser-ului. Cookie-urile pentru sesiuni sunt create temporar. Dupa ce inchideti browser-ul, toate cookie-urile de sesiune sunt sterse. Pe de alta parte, cookie-urile persistente sunt modulele cookie care raman pe dispozitiv pentru perioada de timp specificata in cookie. Utilizam atat cookie-urile de sesiune cat si pe cele persistente.

 1. Cum sa dezactivați sau sa eliminați modulele cookie.

Puteti configura browser-ul dvs. de Internet, modificand optiunile acestuia, pentru a opri complet acceptarea cookie-urilor sau pentru a va solicita inainte de a accepta un cookie de pe site-ul Web pe care il vizitati. Cu toate acestea, daca nu acceptati cookie-urile, este posibil sa nu puteti utiliza toate portiunile site-ului nostru sau toate functionalitatile acestuia.

Retineti ca dezactivarea acestor tehnologii poate interfera cu performanta si caracteristicile serviciilor oferite.

 1. Modificarea și actualizarea Politicii de Cookie.

Este posibil sa actualizam ocazional Politica noastra Cookie. Daca o facem, vom actualiza „data efectiva” in partea de sus a Politicii Cookie. Daca facem o actualizare a acestei politici, care este mai putin restrictiva din punct de vedere material in ceea ce priveste utilizarea sau dezvaluirea datelor colectate in mod pasiv inainte de actualizare, va vom furniza o notificare prealabila a actualizarii in asteptare si vom solicita consimtamantul dvs. prin publicarea unei notificari privind site-ul nostru web sau prin contactarea dvs. utilizand adresa de e-mail pe care ati furnizat-o.

Va incurajam sa examinati periodic aceasta Politica Cookie pentru a va informa in permanenta despre utilizarea datelor colectate pasiv. Folosirea continua a site-ului nostru constituie acordul dvs. fata de aceasta Politica Cookie si orice actualizare.