redport capital

Evolutia proiectului The Level Apartments

Redport Capital anunță finalizarea cu succes a Fazei a II-a și lansarea Fazei a III-a din The Level Apartments, un ansamblu rezidențial smart și sustenabil din Nordul Capitalei

Proiectul este dezvoltat în patru faze cu o investiție totală de 60 milioane de euro

București, 27 iunie 2023 – The Level Apartments este primul proiect de dezvoltare urbană din Nordul Capitalei, realizat de Redport Capital. Conceput drept un ansamblu rezidențial smart și sustenabil, proiectul este dezvoltat în patru faze, cu un total de 600 unități și cu o investiție totală de 60 milioane euro. Faza I a fost livrată în 2020, faza a II-a în 2023, iar fazele III și IV vor fi livrate până la finalul anului 2026.

Redport Capital se remarcă printre primii dezvoltatori care au identificat potențialul din zona Străulești, încă din 2017, odată cu lansarea proiectului The Level Apartments. Pornind de la o viziune pe termen lung, în care principalul scop este de a aduce plus valoare în toate proiectele dezvoltate, Redport Capital a pariat pe zona de Nord a Capitalei, datorită elementelor care îi asigură o creștere sustenabilă: accesibilitatea și bună conectivitate la rețeaua de transport public, componentă naturală semnificativă, dar și varietatea de facilități disponibile în apropiere, cum ar fi centre comerciale, unități de învățământ sau clinici medicale.

Fiind conceput ca un ansamblu rezidențial smart și sustenabil, The Level Apartments prezintă un mod premium de a locui, perfect integrat cu orașul. Conceptul de arhitectură răspunde unor principii ridicate de locuire și conviețuire, iar atenția cu care se tratează fiecare detaliu este mărturia angajamentului de a face lucrurile „altfel”, cu un upgrade permanent la toate nivelurile dezvoltării.

„Suntem încântați de finalizarea cu succes a proiectului Level II și de livrarea apartamentelor către noii proprietari. Ne-am concentrat pe crearea unui ansamblu rezidențial aliniat la cele mai înalte standarde de trai ale prezentului, care să îndeplinească cerințele exigente ale clienților noștri. Suntem încrezători că The Level Apartments reprezintă un loc ideal pentru a trăi și ne bucurăm să anunțăm lansarea Fazelor III și IV, ce urmează a fi demarate în curând.” a declarat Cosmin Savu-Cristescu, Managing Director al Redport Capital

The Level Apartments II este dezvoltat pe un teren de 4.275 mp, cu o suprafață construită de 12.386 mp și o zonă de retail de 900 mp. Ansamblul rezidențial oferă un total de 127 de apartamente premium, împreună cu 147 de locuri de parcare. Compartimentarea apartamentelor este variată,  de la studiouri până la locuințe cu 2, 3 sau 4 camere și penthouse-uri.

„Conceptul de arhitectură al The Level Apartments se bazează pe principii ridicate de locuire și conviețuire. Ne-am concentrat pe optimizarea spațiilor și asigurarea intimității fiecărui locatar, de la compunerea zonelor tehnice la utilizarea comună a spațiilor de tranzit. În plus, spațiile generoase exterioare amenajate de la nivelul parterului înalt și spațiile destinate parcărilor, dotate cu stații de încărcare pentru mașinile electrice, contribuie la îmbunătățirea calității vieții în ansamblul rezidențial.” a declarat arh. Mădălina Edwards, Design Director al Redport Capital

Pornind de la conceptul de proiectare standard, în care au fost integrate sisteme tehnologizate, proiectul rezidențial The Level Apartments se remarcă prin soluții eficiente din punct de vedere energetic, dar și elemente smart, oferind rezidenților tehnologii avansate de automatizare a locuințelor. Dintre acestea merită a fi amintite:

  • Fațadă ventilată;
  • Ferestre eficiente energetic;
  • Iluminarea fațadei exterioare, iluminatul exterior controlat prin senzori crepusculari și iluminat LED pentru zonele comune din interior;
  • Termostate inteligente interconectate;
  • Sistem Smart Home pentru iluminat, temperatură, securitate și electrocasnice;
  • Parcare subterană la standarde ridicate;
  • Sistem de colectare a apelor pluviale pentru a fi reutilizate în scopuri de irigație.

Prin toate acestea, proiectul The Level Apartments demonstrează un echilibru perfect între confortul locuinței și respectul față de natură.

În ceea ce privește finisajele, sunt folosite produse ale unor brand-uri cu prestigiu internațional, precum: Marazzi pentru finisaje ceramice,  Roca și Hansgrohe pentru obiectele sanitare, tâmplărie exterioară VEKA,  Marcos Martinez Minguela pentru tâmplărie interioară, parchet Barlinek, lifturi Schindler de viteză și capacitate mare, care își pun amprenta asupra standardului de locuire, garantând astfel calitatea și rafinamentul la fiecare detaliu.

The Level Apartments se extinde în continuare prin Level III și Level IV, care vor oferi un număr de peste 400 de unități locative până în 2026, cu o investiție totală de 40 de milioane de euro.